Etusivu

Sillanpää-koti tarjoaa tehostettua asumispalvelua Peräseinäjoella

Kotimaiseen Nordic Senior Services -konserniin kuuluva Sillanpää-koti Oy on Peräseinäjoella sijaitseva, tehostettua palveluasumista tuottava hoivakotiyritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä ja kokonaisvaltaisia palveluntarpeen arviointiin perustuvia ympärivuorokautisia hoivapalveluja turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin. Meille on erityisen tärkeää asukkaidemme viihtyminen ja parhaan mahdollisen elämänlaadun turvaaminen jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Välittävä ilmapiiri, kiireetön läsnäolo ja asukkaidemme ammattitaitoinen kohtaaminen sekä yksilöllinen huomioiminen ovat niitä asioita, joita asukkaat läheisineen arvostavat hoivakodissamme. Teemme paljon työtä näiden asioiden eteen ja voimavaranamme onkin työtänsä arvostava ja kokemusta omaava henkilökunta.

Yhteistyön asukkaidemme omaisten ja muiden läheisten kanssa koemme tärkeäksi, jotta pystymme tarjoamaan jokaiselle asukkaalle yksilöllistä hoitoa. Meillä Sillanpää-kodissa Sinulla on omaisena mahdollisuus osallistua läheisesi hoidon suunnitteluun sekä halutessasi olla läsnä arjen askareissa että omaisesi hoitotyössäkin. Näin luomme puitteet kiireettömälle arjelle ja mahdollisuudelle olla lähellä omaistasi. Olemme myös erityisesti panostaneet asukkaidemme päivittäiseen virkistys- ja harrastetoimintaan ja järjestämme säännöllisesti mm. vuodenaikojen vaihteluun liittyviä juhlia, joihin asukkaidemme omaiset ja muut läheiset ovat tervetulleita osallistumaan.

Sillanpää-kodilla on omat viihtyisät toimitilat rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella lähellä Peräseinäjoen keskustaa. Tilat on remontoitu vastaamaan hoivakotitoiminnan tarpeita, huomioiden esteettömän liikkumisen ja hoivakodeille asetetut nykypäivän laatuvaatimukset sekä turvallisuus- ja hygieniamääräykset.

 

Sillanpää-kodin keittiön Oiva -valvontatiedot ovat luettavissa osoitteessa www.oivahymy.fi

 

Olemme myös Facebookissa!

 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Sillanpää-kotiin!

Sillanpää-kotiin asumaan

Tarjoamme yksilöllistä huolenpitoa ja kokonaisvaltaista hoitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä. Meille on tärkeää asukkaiden viihtyminen ja hyvän elämänlaadun turvaaminen.

Palvelut

Sillanpää-kodin jokaisen asukkaan hoito perustuu yksilölliseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan. Hoitokotipaikkaan sisältyy kokonaisvaltainen hoiva: mm. ateriat, siivoukset, vaatehuolto, perushygieniasta huolehtiminen sekä monipuolinen virike- ja harrastetoiminta.