Paavolakodin henkilöstölle tunnustusta Nuorkauppakamarilta

Paavolakodin henkilöstölle tunnustusta Nuorkauppakamarilta

20.02.2015

Keurusselän Nuorkauppakamari muistaa ystävänpäivänä ruusuin ystävällisiä ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita. Ruusukampanja on osa kansallista Nuorkauppakamariviikkoa, jota vietetään viikolla 7. Kampanjan aikana ihmiset voivat ilmiantaa erityisen hyvän asiakaspalvelijan sähköpostitse tai Facebookin välityksellä Nuorkauppakamarille, minkä jälkeen raati valitsee ehdotusten joukosta ruusutettavat asiakaspalvelijat.

 

Tänä vuonna kolmen palkitun joukkoon valikoitui Paavolakodin henkilökunta, joka oli saanut kampanjan aikana äärimmäisen hyvää ja hyvin perusteltua palautetta. Koko Paavolakodin väki kiittää lämpimästi tunnustuksesta ja pyrkii jatkossakin palvelemaan asiakkaita rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Paavolakotiin asumaan

Tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaishoitoa. Asiakkaaksi meille voi tulla joko yksityisesti tai kunnan ostopalvelusopimuksella.

Kokonaisvaltaista huolenpitoa

Hoitomme on kokonaisvaltaista huolenpitoa, joka käsittää sekä psyykkisen että  fyysisen hyvinvoinnin. Jokaiselle laaditaan yksilöllinen hoito- ja  palvelusuunnitelma.