Toimipisteet

Toimipisteet

Palvelutähti - Viiden tähden hoivaa ja huolenpitoa

 

Palvelutähti Oy tarjoaa tamperelaisille ja lähikuntien asiakkaille monipuolisia hoivapalveluja. Palvelemme erityisesti ikääntyneitä ja muita erityistä hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia (kotiutumisvaiheessa tai tilapäisessä avuntarpeessa). Tuotamme palvelut asiakkaan kotiin tai hän voi hakeutua viihtyisään asumispalveluyksikköömme Tampereen keskustassa. 

 

Palvelukoti Hilmari & Jalmari

 

Palvelukoti Hilmari on toiminut jo vuodesta 1994 lähtien kehitysvammaisten kotina Keuruulla. Toimintaa on myöhemmin laajennettu Jalmarikodilla. Jalmarikoti on erillinen yksikkö, jossa asuvat mielenterveysasukkaamme.

 

Paavolakoti

 

Paavolakoti tarjoaa turvalliset ja laadukkaat asumispalvelut vanhuksille kodinomaisessa ympäristössä. Hoitokoti on tarkoitettu pääasiassa dementoituneille ja psykogeriatrisille  vanhuksille, sekä muille ikääntyneille, jotka tarvitsevat apua päivittäisissä toiminnoissa.

Paavolakoti toimii Mänttä-Vilppulassa, Vilppulan keskustan välittömässä läheisyydessä.

 

Hoitokoti Iltatähti

 

Hoitokoti Iltatähti on yksityinen hoitokoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista, turvallista ja kodinläheistä asumispalvelua sekä ikääntyneille että muistihäiriöisille.

 

Iltätähdellä on omat, kauniit ja kodikkaat tilat Vantaan Asolassa, rauhallisella omakotitaloalueella.

 

Sillanpää-koti

 

Sillanpää-koti on tehostettua palveluasumista tuottava hoitokoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista, yksilöllistä huolenpitoa sekä kokonaisvaltaista hoitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin.

Sillanpää-kodilla on omat ja viihtyisät tilat rauhallisella, luonnonkauniilla alueella, lähellä Peräseinäjoen keskustaa.

 

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia hoitotyön osaajia kotihoidon ja asumispalveluiden yksiköihin. Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita, myös keikka- ja tuntityöntekijöille. Katso avoimet työpaikat »

Palvelut

Yksilöllistä kotisairaanhoitoa, esim. leikkauksen jälkeen. Lääkehoito ja injektiot. Kaikki arjen kotiapu. Tutustu palveluihimme »