Iltatähti

Iltatähti

Hoitokoti Iltatähti on 20-paikkainen hoitokoti Vantaalla, Asolassa sijaitseva yksityinen hoitokoti, joka tuottaa tehostettua, ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille.

Tarjoamme yksilöllistä ja hyvää hoitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin.

 

Meille voi tulla myös esim. omaishoidon lakisääteisen vapaan ajaksi oman kunnan/kaupungin palvelusetelillä. Ota yhteyttä sh.esimies Anita Eskelinen anita.eskelinen@palvelutahti.fi puh.050-410 4824

 

LÖYDÄT MEIDÄT MYÖS FACEBOOKISTA www.facebook.com/Hoitokoti-Iltatähti

Iltatähteen asumaan

Hoitokoti Iltatähti on tehostettua palveluasumista tarjoava kodinomainen hoitokoti Vantaan Asolassa. Meille voi tulla asumaan itsemaksavana, kunnan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä lyhytaikaisestikin esim. omaishoidon lakisääteisen vapaan ajaksi tai vaikka kodin putkiremontin ajaksi.

 

Tarjoamme ikääntyneille ihmisille myös päivätoimintaa, kotisairaanhoitoa, kotihoitoa tai kotipalvelua.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva hoito tai hoivapaketti.

Puh. 050-410 4824 Anita Eskelinen

 

 

 

 

Kokonaisvaltaista huolenpitoa

Hoiva ja hoito Iltatähdessä on kokonaisvaltaista huolenpitoa, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen hyvinvoinnin. Jokaiselle laaditaan yksilöllinen hoito- ja  palvelusuunnitelma.